Termeni și condiții

CMI DR. NEGHINĂ PARASCHIVA cu sediul în Șelimbăr, str. Mihai Viteazu nr. 199  și reprezentată online prin intermediul site-ului web drneghinaparaschiva.ro, se supune și respectă toate legile în vigoare din Romania privind protecția datelor cu caracter personal. Folosirea acestui site implică acceptarea termenilor și condițiilor de mai jos, recomandăm citirea cu atenție a acestora.

CMI DR. NEGHINĂ PARASCHIVA  își rezervă dreptul de a modifica sau de a întrerupe, temporar sau permanent, parțial sau chiar în totalitate serviciile prezentate prin intermediul site-ului doctorstefan.ro, cu sau fară o notificare prealabilă. Nu suntem răspunzători legal față de nici o persoana fizică sau juridică pentru suspendarea sau întreruperea serviciilor disponibile prin intermediul site-ului web doctorstefan.ro. Informăm pe această cale că putem schimba structura, conținutul, serviciile oferite și condițiile de folosire ale site-ului în orice moment. Noile condiții devin valabile din momentul în care au fost făcute publice și nu au caracter retroactiv.

CMI DR. NEGHINĂ PARASCHIVA  face toate eforturile pentru a asigura buna funcționare a site-ului web fotografiedebebelusi.ro și încerca să corecteze erorile și omisiunile cât mai repede posibil. Dreptul de autor, Toate fotografiile și textele de pe acest site aparțin CMI DR. NEGHINĂ PARASCHIVA  și sunt protejate de legea 8/1996 privind drepturile de autor și conexe, publicarea sau folosirea lor se face numai cu acordul proprietarului. Vă rugăm să raportați orice încălcare a acestor termeni și condiții folosind adresa de mail sau folosind formularul de contact.

Șelimbăr, strada Mihai Viteazu nr. 199

+40 730 006 220

info@drneghinaparaschiva.ro

Program

LUNI

13:00 - 18:00

MARȚI

09:00 - 13:00

MIERCURI

14:00 - 19:00

Program

JOI

08:00 - 13:00

VINERI

08:00 - 13:00

SÂMBĂTĂ - DUMINICĂ

Închis

Copyright © 2022 CMI Dr. Neghină Paraschiva | Developed by Neghină Vlad